Followers

Thursday, 29 May 2014

soalan cepu emas^^


zyra baru perasan yang zyra di tag oleh blogger comel,DAYAH untuk Liebster Award.
maklum lah baru boleh start blog walking balik hehe..
so zyra akan jawab soalan-soalan cepu emas dari cik dayah kita nie..
well,just for fun hehe..

 My Question to you.
1. Describe yourself.
2 . Beri satu tajuk lagu yang beri makna mendalam pada diri korang?
3. Youtube singer yang paling korang suka?
4. Dream car?
5. Vans or converse?
6. Instagram or Twitter korang? Nak follow ni.
7. Pernah ada secret admirer?
8. Pink or blue?
9.Hadiah berharga yang pernah korang dapat?
10. What do you think of my blog and me? *soalan mintak kayu 2/4* Haha

so here my answers!!
  1. zyra jenis tak banyak cakap,just akan cakap dengan orang-orang yang senang masuk kepala dengan zyra..and yes,IM A KPOPPER!!..hahaha!!!
  2. miracle of december by exo
  3. youtube???.................tah la..tak kenal sape pon..!hahaha
  4. Skyline (semua model awesome!)
  5. of course converse!
  6. instagram and twitter semua dayah dah follow..haha
  7. secret admirer??...ok PERNAH :D
  8. blue!!!LOVE IT!!
  9. ..banyak!daripada bf pon berharga..tapi paling berharga rasanye LAPTOP daripada family!haha
  10. simple,pinky gitu and tuan tanah nye pon comel gila!!tergoda i!hahahaha
ok rasa nye setakat nie je kot..
thanks dayah sebab tag zyra,,,
bila-bila tag lagi ye...
xoxo

1 comment:

Lee Wa Wan said...

aku tau... mesti kau suka cakap dengan aku kan... wakakakaka