Followers

Friday, 30 May 2014

serum rambut QS habis!


ASSALAMUALAIKUM ^^
sekian lama menggunakan serum rambut QS nie,so sekarang just tinggal sikit je lagi nak habis.
nak pergi beli kat salon rambut rasa malas pulak!!
aish!!!


kebetulan hari tu zyra pergi supermarket beli barang dapur,then zyra pergi lah cari serum rambut kat area hair treatment.
time nie supermarket tu buat promosi so banyak harga barang jadi murah!!
dok belek-belek serum rambut apa yang ok,then tertarik pulak dengan serum rambut jenama GINVERA nie.
before nie zyra tak pernah try lagi pakai nie,just scrub muka je yang zyra pakai jenama GINVERA.

hope serum nie ok la kan..
tak terlalu melekit!!


selain serum rambut,zyra pakai hair moist cream jenama LUCIDO-L
before nak keluar pergi kolej ke,jalan-jalan ke zyra akan pakai nie.
rambut akan nampak macam lembap-lembap gitu.
just pakai sikit pon dah ok. :)

*google

rambut sape la yang cantik nieh!!
huh!
jealous i jah oii!!

1 comment:

Aqilah Azmi said...

bestnyaaaa ada serum rambut.
rambut qila mcm nenek kebayan je ha hehehhe <3
thank u so much for ur sharing kak zheyra hihihi <333