Followers

Tuesday, 13 May 2014

Sekali lagi..


*belanja 1 selfie jap!!haha...

Ok dah kenapa title entry hari ni bunyi lain macam kan??
Ehh korang perasan Tak dah banyak hari zyra tak update blog??

Ok macam biasa la kan..
Kalau korang nie rajin terjah blog zyra mesti korang dah tahu apa puncanya..

And YES!!!!
Kuota WiFi dah penuh balik dalam masa berapa hari je!!!!!
I really hate that budaks!!!
Nak update blog tak boleh!!
Nak blog walking apatah lagi..

posted from Bloggeroid

2 comments:

Lee Wa Wan said...

ahahaha...anak sedara kau guna tengok movie ea...

mirza syazwina said...

Hai^-^
Comel selfie..hehe
Kan..geram btoi kalau bab2 intrnet ni buat hal ke..lebih had limit ke...hehee