Followers

Tuesday, 6 May 2014

running man episod 161:SHINHWA


Assalamuaikum my lovely readers..
malam nie nak cerita pasal running man yang zyra baru je tengok..
haha sad life kan sebab zyra baru je tengok episod 161!!!

"mohon la ketawa kat zyra nie...
memang menyedihkan sebab orang lain dah lama khatam episod tu.."

siapa yang tak kenal group SHINHWA ??
dorang antara kpop boyband yang legend la kan!!!!

mulanya zyra ingat episod nie tak best!!!
serius cakap rasa tak best je bila dorang buat style ala-ala pirates carribean tu..
(betul ke zyra taip tu??ke salah tajuk??haha....pergi lantak!!!)

bila group SHINHWA muncul sebagai tetamu undangan,mood excited tu terus membuak-buak!!
bukan sebab zyra suka dorang nie,tapi sebab dorang memang kelakar habis!!!

episod nie zyra rasa jongkok nampak bodoh abadi!!
hahaha...
lagipon zyra memang tak suka jongkok!!
dari mula zyra sokong SHINHWA and harap dorang boleh menang!!

walaupon dorang nie dah berusia,tapi takleh pertikaikan kekuatan dorang sebab semua game dorang menang!!!

zyra paling suka part dorang main game dalam air tu!!!
pergh!!!
dorang punya strategi memang superb!!!
haha memang lawak..!
menganjeng baju jongkok!!

part nie pon lawak je!!!
siap kena tarik baju nak menang punya pasal!!

pose yang sama dalam cover album dorang!!!
time nie zyra memang gelak tak boleh blah!!
hahaha...

walaupun SHINHWA tak cukup lagi sorang members dorang,
dalam episod nie dorang menang disebabkan Eric berjaya membodohkan ahli RN dengan sarung tangan emas dia tu 


kesimpulannya episod nie memang best la so korang tak kan rasa rugi tengok..
sape yang tak tengok lagi mohon la tengok ye..

xoxo^^

2 comments:

Lee Wa Wan said...

ahahaha... actually episode ni lha yang buat aku kenal gan shinhwa,sebelum ni haram aku tak kenal...ahahahahaha

Lee Wa Wan said...

ahahaha... actually episode ni lha yang buat aku kenal gan shinhwa,sebelum ni haram aku tak kenal...ahahahahaha