Followers

Friday, 30 May 2014

RUNNING MAN CHINESE VERSION!!!


ok bila terbaca artikel pasal running man chinese version,zyra terus tergelak!!
ohh my god!!
why?why?why??

so news nie memang dah di confirmkan sendiri oleh SBS!!!
wah wah wah!!
tah macam mana la members RM yang cina punya version..

akan adakah klon si pengkhianat LEE KWANGSOO?

akan adakah pasangan kekasih dikalangan ahli RM versi cina seperti MONDAY COUPLE?

dan jugak kehadiran SPARTA seperti jongkook?

ok so kita nanti kan je la ye..
HAHAHAHAHAHA...
mesti korang pikir yang ahli akan bertukar kan?
actually TAK!!....YES??

still original..
just tukar version sahaja..
thanks god
*tapi dia tulis "running man team",adakah itu termasuk sekali dengan members?

xoxo^^




1 comment:

Lee Wa Wan said...

version is changing yet the members are fixed??? oh my eng... wakakakaka