Followers

Friday, 2 May 2014

online shopping!


Assalamualaikum my silent readers...
siapa yang tak suka shopping,angkat ibu jari kaki cepat!!!!!
hahaha...
ok tipu la kan kalau korang tak suka shopping kan??
especially girls^^

even baju dah berlambak dalam almari tu,dorang still cakap takde baju nak di pakai..
ngeee...

siapa yang suka online shopping???
ok mesti ramai yang suka kan...
sebab kita tak payah susah-susah nak keluar pergi shopping mall or mana-mana kedai..
just beli guna internet je lagi senang..
save masa dan duit..
(duit??actually tak pon!!lagi banyak habis sebab dah seronok sangat online shopping!hahaha)

so far zyra baru try 2 kali beli secara online nie..
tu pon barang yang harga dia tak mahal sangat..
sebab zyra takut kena tipu...
and paling penting zyra takde maybank2u,cimb click etc!!
haha...
actually zyra ada maybank2u tapi lupa password dengan username!!
(faktor umur mungkin!!)
so guna la akaun kakak..nanti bayar cash je la dekat dia hehe...

to you girls,nak online shopping tu boleh,tapi beringat juga la ye..
kang kering terus duit dalam akaun korang tu baru tahu!!
hehe...

i think ,minions also love shopping!!hahaha....!!!





4 comments:

Lee Wa Wan said...

ohhh...kaki shppong rupanya...hakahakahak (buat2 ilang ingatan)

Lee Wa Wan said...

ehhh menatang mende shppong...wakakakakakaka

Aqilah Azmi said...

hahahahah yes yes yes i love shopppinggggg <3
hehehe sama ah. qila bawah umur ugh. bila birthday baru lah boleh buat yang maybank2u. sekarang boleh je buat tapi T_T
boleh topap and check baki je.
NO TRANSACTION.
Alhamdulillah jugak. Mahu tinggal kosong je acc qila tu nanti ekeke

Iezwa Razk said...

Haha Tau tak pe,
Saya kalau tak control memang macam2 benda nak beli,
Barang2 online ni semua cuns melecunss tapi mcm yg zyra cakap tdi kena be careful sebab ada jugak seller yg tipu je kata jual barang tapi bila dh buat payment barangnya tak sampai2 :)