Followers

Sunday, 18 May 2014

Kris EXO saman S.M Entertainment!


Hari ni sudah genap 4 hari since worldwide dikejutkan dengan berita yang melibatkan Kris daripada group EXO!!


Macam tak percaya je bila zyra dapat news yang Kris failkan saman Kat agensi yang selama nie naik kan dia,S.M entertainment..
Info yang zyra baca,saman yang difail kan tu berkaitan dengan tidak puasan hati Kris dengan pengurusan S.M

Macam-macam rumors yang zyra tengok Kat internet sekarang nie..
Ada yang masuk akal,ada yang macam mengarut je!!


Apa kesudahan kes saman nie ea??
Since kris failkan saman tu dia langsung tak berjaya dikesan!!
Dia cuma ada update weibo dan beri kata-kata ucapan selamat dan fans yakin Kris tujukan dekat ahli EXO yang lain..


Ramai fans/exotic yang rasa sedih bila dengar khabar kes saman dan kehilangan Kris.
Tak kan la Kris nak keluar daripada EXO ??
Don't you remember the words that you guys always say together,WE ARE ONE???????!!


Dan macam mana pulak persahabatan mereka berdua yang selama nie akrab sangat??
Lepas kes saman tu,Tao ada meluahkan rasa kekecewaannya dengan keputusan Kris melalui weibo dan instagramnya.


Lets hope yang Kris akan buat keputusan yang terbaik untuk diri dia and EXO!!
Ramai fans yang menanti kepulangan dia ke dalam kumpulan EXO ni.
Whatever is,Kris mesti ada alasan lain kenapa dia memilih jalan untuk bersembunyi Dan bukan sekadar tidak puas hati dengan sistem pengurusan S.M

posted from Bloggeroid

1 comment:

eyqa yushaiza said...

well. hope the best for galaxy fan2 and the other EXO's members.

we are one. together and always.
#foreverOT12