Followers

Thursday, 29 May 2014

EXO,i dreamt them last night!!


huhu^^
what happen tak tahu la kan..
sejak-sejak nie asyik mimpi Exo pulak!!

ok nak di jadi kan cerita last night zyra mimpi dia orang nie hah!!
zyra tak sure semua ada ke tak tapi antara muka yang zyra INGAT:

my baby panda Tao!!
ok dia harus ada..

the powerful vocalist for me,Chen!

kemunculan Kris nak drama je kan!!
hahaha perlu ke dia muncul dalam mimpi zyra macam tu sekali!
??
korang tak paham??
ok tak yah paham..malas nak cerita sebenarnya haha!!

watak utama dalam mimpi zyra kali ini ialah.........................
LUHAN!!!
sweet betul kita orang dalam mimpi semalam..
hahaha...
jangan tanya mimpi tu pasal apa..
SECRET!!


bahagia betul la malam tadi..
xoxo^^

1 comment:

Lee Wa Wan said...

mimpi kau memang style2 la weyhh.... aku minggu lepas,aku mimpi aku basuh berak atuk kat rumah org tua mana ntah... very palat kau tau tak... aku siap cuci tangan lg lepas bangun... wakakakakaka