Followers

Tuesday, 8 April 2014

MASTER'S SUN:cerita hantu yang sedih


ASSALAMUALAIKUM dear silent readers^^

mesti ramai yang suka tengok drama Master's Sun nie kan??
zyra macam biasa la kan agak lambat sikit nak follow latest drama bagai nie...
thanks to MACHA AZUAN sebab dia yang downloadkan semua episod drama nie dan sedekahkan dekat zyra..
so boleh la zyra tengok dengan senang hati tanpa tengok online!!haha

if kalau korang tak tahu pasal drama nie,actually drama nie agak best gak la.
watak perempuan tu boleh nampak roh/hantu...
and watak laki tu plak jenis yang cool tapi ego sikit la hehe...

serious talk drama nie memang asyik buat zyra membazir air mata!!
sebab apa??
even cerita nie pasal perempuan tu boleh nampak hantu/seram and selalu tolong hantu untuk tunaikan hajat terakhir dorang,tapi cerita nie SEDIH ok!!
SEDIH!!!

kisah nenek yang anak-anak dia asyik bergaduh even dia dah mati..
kuat berjudi pulak...sedih ooo....

part nie memang menangis tak boleh blah punya..
feeling gila...
girl tu dah mati..roh dia tunggu kat bawah pokok :'(

anjing pon boleh jadi hantu taw!!
episod nie gila sedih!!!
anjing tu dah mati...roh dia asyik ikut tuan dia...
menangis macam apa tah zyra tgk episod nie

banyak-banyak hantu zyra rasa dia nie la paling cute!!
hahaha...
hantu budak sekolah yang suka minum kopi...

kalau korang tak tgk lagi,jum la tgk sama-sama ye!!
hehe...serius boleh tahan la cerita nie...
ok la zyra nak sambung tengok,ada lagi bape episod tak habis!hehe
nanti de masa zyra blog walking kat blog korang ok^^
xoxo^^


5 comments:

Lee Wa Wan said...

best kan :D

Akeyla Azmi said...

amboi sedih betul kak hihi

Nooraisyah Jasmine said...

drama ni best. Episode yang ada hatu anjing tu paling sedih

mirza syazwina said...

waa,macam sangat best je..!!
miza tak minat sgt cerita korea tapi nak cri cerita ni..!!nak tengok..hihii
thanks suggest:DD

eyqa yushaiza said...

first drama yang yus tak skip 1 ep pun. and my 1st fav drama.
best gila cerita ni..
huuu.. sedih dah habiss..