Followers

Monday, 7 April 2014

LEE DAEYEOL,adik Sungyeol Infinite!!


Assalamualaikum ^^
hari nie nak cerita pasal adik my bias lah!!hehe...
sejak zyra tahu yang adik kepada Sungyeol jadi trainee dekat WOOLIM ENTERTAINMENT,and respond zyra just like,OH MH GODDDDDDDD!!!!!

dia dah jadi trainee kat sana 2 tahun..
maybe ramai yang dah tahu pasal nie kan...
well zyra lambat sikit la tahu pasal latest info nie hehe...

kalau tak silap zyra,dalam reality show infinite before ni,daeyeol pon ada gak interframe sekali haha!!
sebab masa tu dorang shooting dekat rumah family sungyeol..
mak dorang pon ada...
tak sangka deayeol dah membesar dengan jayanya haha

can you see this???
i see no different !!!
LEE DAEYEOL+LEE SUNGYEOL
muka daeyeol sebijik macam abang dia,sungyeol!!haha...

agak-agak korang la kan,Daeyeol nie akan debut sebagai boyband or solo??
aishhh tak sabar gila nak tahu!!!!

by the way korang dah tengok daeyeol dalam MV TELL ME WHY by TOHEART??
woohyun(infinite) ft key (shinee).

sorry tak jumpa la yang eng sub..
and tak taw nape size video nie tak boleh kasi besar sikit...
hope korang boleh nampak muka daeyeol^^
like abang like adik kan??
haha.... 

2 comments:

Lee Wa Wan said...

muke dorang sama ...tp takda lha sampai terkompius :D

Akeyla Azmi said...

heheehehehe cnfuse sikit je ekeke