Followers

Wednesday, 2 April 2014

Kim Jae Joong JYJ dah ada Facebook!!


pergh!!!!!!!
zyra lambat tahu pasal info nie...
kim jae joong/Hiro dari kumpulan JYJ atau terkenal dengan group TVXQ sebelum ni dah ada akaun Facebook sendiri ok!!!!!


zyra just boleh follow je..
ok la tu kan hehe...
mesti ramai fans dia yang frust jugak sebab tak dapat add FB Hiro nie.

*still frust tak dapat add FB dongho U-kiss
sebab dah limit jugak friend request dia :'(

1 comment:

muhammad azuan said...

ehhh kenapa aku tak kenal dia haa...dia takda berlakon drama ea...hohohoho