Followers

Tuesday, 15 April 2014

kempunan oyster pulak dah!!



ASSALAMUALAIKUM ^^
bangun tido pagi tadi tekak terus terasa nak makan oyster pulak!!
oyster yang mentah-mentah tu ok...!! 
aduhaiii mana nak cari nie weyh!!!
dah lama tak makan hukhukhuk :')
selalu nya orang makan nie pon dekat hotel-hotel je kan...hahaha....

mana la nak dapat oyster yang fresh time-time nie erk??
hahaha...
tekak nak sangat makan oyster mentah yang still ada air laut dalam tu...
masin-masin gitu bila makan...
hahaiii^^

kat malaysia ada ke tempat nak cari oyster nie??
haha mengarut betul la kau zyra!!!
nak makan yang bukan-bukan je...
ni kalau kat korea senang betul nak cari!!!
*penangan banyak tengok program masakan la nie !!OMG!!

tengok gambar je pon dah buat terliur..
hahai...

3 comments:

ecah khalili said...

Teringin jugak nak makan macam tu..selalunya ecah tengok dorang perah limau..tapi xtao nak cari kat mana..hehe..

*ucap gud luck kat entry ni http://ecahkhalili.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-sha-malek.html

Akeyla Azmi said...

eh kann? qila ingat memang nak sangat try nampak mcm geli tapi mcm sedap gila pun ada gak hahahahah

Syazana Zainn said...

x pernah makan mentah
selalu rebus dulu hihi
tp waktu kat hadyai dulu
makan dgn telur
telur tu dia masak dlm kulit oyster tu hihi