Followers

Wednesday, 2 April 2014

FINAL EXAM,LAST PAPER!


YUHUUUU.....
assalamualaikum silent readers^^
dah tido ke tu???
harus la belum kan?
kalau tak macam mana korang nak baca entry zyra nie haha!!!

dah banyak hari zyra tak update blog sebab busy dengan final exam untuk semesta 4 nie..
huhu lepas nie dah masuk semesta 5 !!
esok last paper and insyaallah rasanya boleh jawab dengan baik.
paper akaun tadi pon alhamdulillah boleh jawab^^

actually this situasion always happened,betul tak??
hahahaha...
zyra dah malas nak hadap buku so zyra dok layan RUNNING MAN thats why la blog nie tak ber'update!!!

hope last paper esok zyra boleh jawab semua soalan^^
amin.

2 comments:

msredcheesecake said...

goodluck

muhammad azuan said...

selamat bercuti beybeyhh...wahahhahaha