Followers

Friday, 4 April 2014

cara untuk bezakan muka ahli EXO!!


Assalamualaikum readers...
tergelak zyra bila tengok Search Keywords blog zyra niehh...

CARA NAK BEZA MUKA AHLI EXO???
ahahahahahahah serius lawak..
bukan apa,sejujurnya zyra dulu pon pening gak nak cam muka members exo nie..
dah la members exo ada 12 orang!!!
pastu rasa muka dorang sepesen je~
tapi lama-lama tu dah boleh kenal and hafal nama dorang huhu^^

now,my Tao,Xiumin,D.O and Chen always in heart^^
haha...

zyra malas nak cari profile so zyra letakkan gambar dorang je la ea?
hehehehe...

TAO

KRIS

XIUMIN

LUHAN

CHEN

D.O

KAI

CHANYEOL

SUHO

LAY

BAEKHYUN

SEHUN

ok,so mesti ada yang dah kenal members EXO kan??
rasanya tu je kot zyra nak share dalam entry nie..
DAAA.......

XOXO^^


4 comments:

muhammad azuan said...

ohhh...memang lha kalau sekali tengok memang tak kan hapal...ahahahaha...

Ninaa Hassan said...

nina minat kai slama ni tp tk penah tau nama kikiki. just cam muka , haishh malam ni baru tau nama dia T__T
masehh kak zyra share

muhammad azuan said...

ahahaha...nina lagi style...minat je nama tak ingat...ahahahaha

Akeyla Azmi said...

hahahah tak ingat tak kenal pun hewhew :p