Followers

Tuesday, 15 April 2014

blog walking tergendala.SEKIAN


Dear my silent readers,sorry kalau tak dapat balas  kunjungan korang buat masa sekarang.
maklum la dah tengah bulan nie cerita dia kuota wifi kakak zyra nie dah penuh!!!!
ni semua budak-budak nie asyik bukak Youtube je!!
stress betul laaaaaaa................

broadband Maxis zyra pula kadang-kadang je boleh pakai kat rumah nie..
line Maxis dekat sini memang tak boleh blah betul!!
tah pape je..
selamat la dekat area bilik sewa zyra dekat cheras tu line ok je,,

bila line dah ok nanti zyra terjah blog korang pulak ok??

xoxo^^

5 comments:

mirza syazwina said...

ok zyra comell ^_^

Akeyla Azmi said...

hihih its ok :D :D heee~~
qila paham perasaan internet tu haih T_T

Syazana Zainn said...

sama la kite
internet ntah pape skrg
-_-
byr on time pun masih sangkut2 haish

nur hidayah said...

Hahaha. sabar lah wahai si zyra ku yg cantik menawan > b:)

Nadratul Syazwana said...

Uwuu geramnya kalau quota dah full kan T.T