Followers

Tuesday, 25 March 2014

pesawat MH370 disahkan tenggelam di lautan Hindi


assalamualaikum...
sekian lama zyra tak update entry baru untuk blog ni..
entry kali ini zyra nak meluahkan rasa kesedihan yang teramat sangat mengenai pengakhiran perjalanan sebuah pesawat yang selama nie kita nanti-nantikan kemunculannya...

MH370...
ye...,pesawat ni lah yang kita nanti-nantikan selama nie dan akhirnya semalam seluruh dunia dikhabarkan bahawa MH370 sudah "tiada"....

zyra terkilan sangat-sangat sebab tak dapat tgk live press conference kat TV semalam..
tak sampai sejam zyra balik ke bilik sewa,kakak SMS bagitahu pasal pengesahan MH370 dah tenggelam di Lautan Hindi..

bila zyra baca tweet Perdana Menteri kita,airmata zyra tak henti mengalir...
sedih sangat walaupon takde ahli keluarga atau kawan-kawan diantara penumpang MH370 tu..


ya allah,kau tabahkan hati semua ahli keluarga penumpang pesawat MH370.
semoga mereka kuat menerima dugaanMu ini..amin..

1 comment:

Saraa Ali said...

Terkejut masa dapat tahu berita tu. Mudah mudahan keluarga mangsa tabah :')