Followers

Monday, 17 March 2014

Lee Kwangsoo berlakon drama It's ok,That's love


Assalamualaikum semua ...
mesti ramai peminat Lee Kwangsoo rasa happy gila bila dapat tahu yang dia dah confirm berlakon drama IT'S OK,THAT'S LOVE..
dalam drama nie,D.O dri kumpulan EXO pon ada berlakon!!!
daebakkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak sabar nak tgk Kwangsoo and Kyungsoo berlakon jadi orang yang menghadapi mental disabilities!!

kita semua tahu yang Kwangsoo nie memang otak dia tak berapa nak betul tiap kali dalam Running Man...
mesti watak tu nanti sesuai sangat dengan dia!!!
and confirm drama tu nanti kelakar habis..
hahaha....

8 comments:

msredcheesecake said...

akk tak bape minat... belum lagik...hhee

muhammad azuan said...
This comment has been removed by the author.
muhammad azuan said...

aku pom tunggu lama dahh drama ni...sebab queen romantic comedy kong hyojin jadi heroin!!! wahhhh....rindu dia...

Aisya A. said...

watak dia dlm drama dgn song joong ki dulu pun tak berapa betul jugak. hehe. skrg ni dh slow down sikit tgk drama korea. sobs

Akeyla Azmi said...

<3333

AsmYza PaNda said...

waaww,..nanti nak tengok jgk la,..

sory nyemak iklan sini,
Modal rendah tapi income berbaloi-baloi. RM55 je pada mulanya tapi mampu dapat income berbaloi-baloi. Hmm lepas ni nak angkut iphone ke, nak shopping ke, tak payah risau dah. Hehehe semua boleh! Jom ketahui cara mudah buat income. Saya akan bongkarkan rahsianya. Wechat:asmizazul25 Whatapps:0177052170 saya laju laju.Nanti income pun masuk laju laju ;)

Ayue Idris said...

Laaa..die ni ke...hehe..xbpe nk folow sgt..tp pnah tgk..n die ni mmg jd perhatian sbb sngal..haha

Ninaa Hassan said...

kwangsoo ni memang senget lha.haha dlu nina kemain lg benci ntah cane tetiba jadi minat dy. tk sabar nk tgk drama ni :)