Followers

Sunday, 2 March 2014

kim soo hyun & running man epd 147


Assalamualaikum and happy sunday readers^^
macam mana weekend korang???
mesti best berjalan kan?hehehe...
zyra duduk rumah je hari nie sebab semalam zyra dah keluar..

di sebabkan drama "my love come from the star" dah habis,and zyra still in "KIM SOO HYUN mood",so zyra asyik tgk variety show yg ada dia je... :D

zyra nie agak ketinggalan gak la bab episd running man nie...
sebab terlalu banyak then tak semua yg zyra tgk..
so hari nie zyra tgk Running Man epd 147 and guest jemputan of course my cutie alien KSH and Lee Hyun Woo..
*zyra suka tgk Lee Hyun Woo masa dia blakon drama MASTER OF STUDY.
cte tu pasal student high school la..

KSH dapat team dgn my pabo giraffe,Lee Kwang Soo and jae suk^^

dorang nie asyik tergelak je dalam RM.
but yg pasti KSH memang suka gelak!!
kalau tak caye korang tgk je la variety show yg dia pergi,mesti gelak je kje dia !hahaha

time nie kelakar gila...
KSH ingat team dorang menang,padahal tak pon...haha...
KYEOPTA!!!!!

i told you before right yg zyra memang suka tgk orang lelaki drive kereta,,
especially my mini love & bias^^
ohh melting nye...!!!

walaupon KSH adalah flower boy utk epd kali nie,tp dia tak tlepas drpd adegan geli hati!!!
hahahah....
time nie yg dorang men game dekat pool tu...
gila la kerusi tu...
siap boleh buat orang terbang masuk dalam air oooo!!!
hahaha...

serious talk,zyra asyik tergelak je tgk epd nie...
boleh tahan lawak la KSH ni kan^^

p/s:mini love tak sihat,,,please get well soon ok <3



1 comment:

muhammad azuan said...

hyun woo gan hyun soo...sad ending in movie secretly greatly !!!! :(