Followers

Sunday, 2 March 2014

kim soo hyun & running man epd 102

ohh yeahh!!!!
zyra muncul lagi dengan entry yg ke-2 utk malam nie haha...
and topik perbualan still Kim Soo Hyun ye anak-anak^^

epd kali nie dorang men game ala-ala "the thieves"...
mission dorang semua nak cari "golden turtle"
guest jemputan just Kim Soo Hyun ..
so memang best la kan,asyik muka dia je cameraman tu fokus!!!
HAHAHAHAHAH............


time nie KSH menyorok daripada girls yg ternampak dia kat dalam kereta..
maklum la,dah la dia famous,pastu dia kan tgh menyamar dalam Running Man,kang kantoi plak mission dia hehe...
disebabkan dia tak nak "cetizens" dapat cam muka dia,bukan men lagi dia menyorok!
hahaha..kesian dia...

part nie kelakar je...
jae suk terkejut tgk KSH yg jd guest ...
bersusah payah "the boss" nie menyorok & mengintai..,
last-last dia menang jugak!!!
tak sangka betul !!

time nie kwangsoo jahat pergi kacau ...
KSH nak buat closing tapi kwangsoo buat perangai sakai dia tu..haha

what ever is,episod 102 nie tetap best!!!
like it^^

3 comments:

aisya said...

lawak pulak muka jae suk terkejut tu. hahaha!

Liza Licha said...

suka jgk tengok running man.. kelkar.. hhihi

muhammad azuan said...

lee kwang soo dan kesakaiannya..ahahaha