Followers

Saturday, 15 March 2014

Ahn Jae Hyun lagi tua daripada Kim Soo Hyun!!


yuhuuuu.....
lama gila tak update blog ...
so entry untuk hari nie haruslah dimula kan mengenai artis KOREA ye anak-anak..
hehe...

mesti korang kenal pelakon/model Ahn Jae Hyun kan??
alaa yang tgh famous sebab berlakon dalam drama MY LOVE COME FROM THE STAR tuu.

watak dia sebagai adik Cheon Song Yi,Yoon Jae...
high school student yang agak dingin tapi cool...
tapi sebenarnya watak dia nie cute gila bila dah jumpa Doo Min Joon^^

motif entry adalah,zyra nak bagitahu yang zyra terkejut BERUK bila dapat tahu umur sebenar AJH ni...hahahahaha...
maybe korang semua dah tahu kot,just zyra je yang ketinggalan zaman.hehe...

umur sebenar AJH ialah 27 TAHUN!!!!
omg!!!
bermakna dia tua setahun daripada Kim Soo Hyun!!!
KSH berumur 26 tahun ye...
*forever baby face laaa oppa sorang nie hehe...

dalam MLCFTS ,watak AJH sebagai pelajar sekolah menegah cun sgt dgn muka dia..
mati mati zyra ingat umur dia around 18-20!!!!!!!!!
awet muda betul la!!!pergh!!!!!!

dia panggil KSH 'hyung" dlm drama nie..
haha padahal dia lagi tua...

what ever is,zyra minat gila tgk photoshoot AJH dgn park shin hye nie..
AJH nampak matang gila...!!!
pfftttt!!!

2 comments:

muhammad azuan said...

kan....tu lha pasal....si gianna jun tu pom tua jugak dahhh tp still nampak mude beybeyh...ahahahahaha

Aisya A. said...

seriussss???
ingatkan umur awal 20.. haha