Followers

Monday, 10 February 2014

SUZY muncul sebagai cameo dalam drama YOU WHO CAME FROM THE STAR


wah wah wah!!!
the couple kembali lagi!!!
ehhh apa yang zyra merepek nie kan??
hehehhe....
kalau korang dah pernah tengok drama DREAM HIGH 1,mesti korang tahu watak KIM SOO HYUN berpasangan dengan SUZY(miss A)

info terbaru yang zyra baca,SUZY akan muncul sebagai cameo dalam drama lakonan terbaru KIM SOO HYUN..
korang pon mesti dah tahu kan drama YOU WHO CAME FROM THE STAR tu^^

hensem betul kan Soo Hyun jadi alien!
ahahha...

whatever is,tak sabar nak tgk episod yang ada SUZY nie..
tapi zyra takde la minat sangat pon dgn dia..hhehe..
confirm traffic episod nie akan tinggi sebab "the couple" wat reunion gitu^^

2 comments:

muhammad azuan said...

semenjak suzy join rm banyak kali ni aku start tak suke dia...takda modal laen...nak tayang yang dia tu cun je modalnya...cehhh... hanhyojoonn yang comel tu pom tak blagak comel :( #komen emo

muhammad azuan said...
This comment has been removed by the author.