Followers

Monday, 17 February 2014

mimpi TAO exo!!!


ya allah!!!
macam mana lah boleh termimpi kan Tao semalam  :')
wahh wahh wahhh...
happy betul la pagi tadi..hehe

asyik terbayangkan muka dia je...alahaiii...
*falling in love dengan eyes bag tu^^
kitaorang sama taw,de eyes bag..SWEET kan kitaorang?hahaha...

serius talk mimpi semalam memang SWEET GILA-GILA-GILA-GILA-GILA!!!!!!!
kalau si minion gemuk tu dapat taw la..,PERGH!!!
dengki memanjang lahh dia!!!
mimpi Hoya haritu pon dia dah bising-bising...
PFFFTTT!!!!!
*jangan ditanya pasal apa mimpi zyra tu..
biar gambar yang berbicara ye!!
pergh!!!

dari kerana mata daku tergoda padamu...cewahh!!!
hahahaha


5 comments:

Akeyla Azmi said...

amboi cmane lah boleh termimpi tuuu hihihi

eyqa yushaiza said...

hehehe.. bestlah dia dapat jumpa tao. hehe.. XDD

muhammad azuan said...

peeeahhhh klass kau....dah lahhh mimpi tao...background blog pom bertukar...ahahaha :D

Liza Razak said...

wahhh..ni betul2 tangkap cintan ni :)

mirza syazwina said...

amboi dia..kemain lagi..paham2..haha ^_^