Followers

Friday, 28 February 2014

goodbye my love who come from the star^^

love you my alien kim soo hyuun <3

Assalamualaikum readers^^
dah lama zyra tak update blog nie..
zyra terlalu sibuk dengan assignment/kem motivasi and zyra rushing untuk tengok drama MY LOVE FROM THE STAR^^

semua dah tahu kan yang drama nie dah tamat...
semua nya ada 21 episod.
guess what,zyra menangis sebab drama nie dah habis!!!!
*serius tak tipu :')

zyra betul2 falling in love dengan watak Doo Min Joon.!!!!!!!
agak berbeza dengan watak Kim so hyun time berlakon dalam drama Dream High dulu..
dia dah makin matang and skill lakonan dia memang BEST!!!!

part doo min joon menangis make me soooooo hurt!!
bukan dia je,dengan zyra sekali menangis :'(
sedih kan bila kita tahu yang masa makin tiba dan kita terpaksa tinggalkan orang yang kita paling sayang untuk selama-lamanya?

YES,zyra paham sangat perasaan tu..
zyra pernah rasai sendiri dan apa yang boleh zyra buat,cuma BERDOA..

ending drama nie agak confius sikit and kena berfikir gak laa...
hmmmm bagi zyra ending dia kurang best sikit!!!
sebab dorang tak tunjuk part dorang nie married or tak??
ada "baby alien" or tak??
*ok gatal..haha!!!

and ada part yang ramai tak paham sama ada doo min joon nie memang stay dekat bumi atau certain time dia akan muncul/balik semula kat bumi-bintang??

mengikut kefahaman zyra,selepas 3 tahun and dia dah pulih sikit-sikit,dia boleh muncul/balik bumi-bintang dalam masa yang singkat..
tapi ada satu dialog tu,(korang kena baca betul-betul!!),
zyra rasa lepas beberapa tahun,doo min joon dah memang boleh stay dekat bumi...

what ever is,drama nie memang best!!!!!
lagi best dari The Heirs..
serious talk!!
watak doo min joon & cheon song yi nie memang sepadan lah!!!!!
kalau boleh tak nak drama nie habis!!!!!
:'(




3 comments:

Liza Licha said...

cara mcm interesting jugak cerita ni kan. hihi

Akeyla Azmi said...

betul, sometimes jgn lah satu satu cerita tu habis kan haih.
Hihihihi
semangat betul :p

Anonymous said...

try tgok epilog drama my love from another star...youtube..dlm epilog tu doo min joo pindah rumah baru dgn cheon song yi..that mean doo min joo da still at bumi la..he3...love it