Followers

Sunday, 9 February 2014

GARY MUNCUL DALAM EMERGENCY MAN & WOMAN!

*MONDAY COUPLE^^

ASSALAMUALAIKUM and happy sunday ^^
huhu!!!!
hangout mana hari nie??
weekend nie zyra just stay kat bilik sewa tak kemana pon hukhukhuk....

sape tengok k-drama EMERGENCY MAN & WOMAN??
mesti ramai dah tahu watak heroin tu,JIHYO yang famous dalam RUNNING MAN tu.

dalam episod ke-6,boyfriend  JIHYO ada wat cameo lah!!!
and of course korang pon dah tahu kan si GARY tu hehe...


tergelak bila tengok part yang cut nie.
time nie,JIHYO mabuk and dia call la "driver sementara".
alaaa macam watak KIM NANA dalam CITY HUNTER tu haha.

dah la JIHYO panggil "GARY.....GARY....."
pastu si GARY pulak cakap,"saya bukan GARY LAAA....SAYA DAE-RI(chauffeur service)

even sekejap je part GARY muncul,tapi serius kelakar and zyra confirm mesti traffic episod nie naik mencacak lah!!
sebab ramai yang nak tgk part MONDAY COUPE nie^^

my minion gemuk tu suka sangat dengan MONDAY COUPLE..
dia nak kitaorang jadi macam nie..haha
tergelak dengar!!

3 comments:

Akeyla Azmi said...

hihihihi jadi lah mcm monday couple tu :p
hiks

muhammad azuan said...

a.ahhh aku tengok dahh semalam..ahahaha sweet mcm gula sekilo.

eyqa yushaiza said...

comel gila kot yus tengok.. hehe.. "gary uncle, you're my type". hehe.. sampai sekarang ingat lagi ayat yang jihyo cakap :DD