Followers

Saturday, 8 February 2014

AMAR FARISH


HAI READERS...
zyra baru je habis baca novel AMAR FARISH..
ok mesti ramai yang dah lama baca novel nie kan??
zyra je baru terhegeh-hegeh nak baca..haha...

dulu my minion gemuk tu beria sangat suruh zyra baca novel nie..
tapi zyra malas nak beli so pinjam dekat library kolej je la.haha..
*orang laki pon suka baca novel!haha JIWANG!

leh tahan la cite nie..
len dari yang len.
Amar Farish nie ada pengedar dadah.
pada pendapat zyra novel nie tak banyak part jiwang/meleleh macam novel lain.
orang yang hati brutal boleh la layan novel nie..

p/s:
dear my AMAR DANIEL,miss you so much!!
baca novel nie sebab hang yang suruh dulu hehe^^

2 comments:

Akeyla Azmi said...

hihihi betul.
lain dari yg lain lah hihi

muhammad azuan said...

ohhh novel ni aku dahhh baca...best kannnn...ahahahaha