Followers

Monday, 10 February 2014

SUZY muncul sebagai cameo dalam drama YOU WHO CAME FROM THE STAR


wah wah wah!!!
the couple kembali lagi!!!
ehhh apa yang zyra merepek nie kan??
hehehhe....
kalau korang dah pernah tengok drama DREAM HIGH 1,mesti korang tahu watak KIM SOO HYUN berpasangan dengan SUZY(miss A)

info terbaru yang zyra baca,SUZY akan muncul sebagai cameo dalam drama lakonan terbaru KIM SOO HYUN..
korang pon mesti dah tahu kan drama YOU WHO CAME FROM THE STAR tu^^

hensem betul kan Soo Hyun jadi alien!
ahahha...

whatever is,tak sabar nak tgk episod yang ada SUZY nie..
tapi zyra takde la minat sangat pon dgn dia..hhehe..
confirm traffic episod nie akan tinggi sebab "the couple" wat reunion gitu^^

Sunday, 9 February 2014

GARY MUNCUL DALAM EMERGENCY MAN & WOMAN!

*MONDAY COUPLE^^

ASSALAMUALAIKUM and happy sunday ^^
huhu!!!!
hangout mana hari nie??
weekend nie zyra just stay kat bilik sewa tak kemana pon hukhukhuk....

sape tengok k-drama EMERGENCY MAN & WOMAN??
mesti ramai dah tahu watak heroin tu,JIHYO yang famous dalam RUNNING MAN tu.

dalam episod ke-6,boyfriend  JIHYO ada wat cameo lah!!!
and of course korang pon dah tahu kan si GARY tu hehe...


tergelak bila tengok part yang cut nie.
time nie,JIHYO mabuk and dia call la "driver sementara".
alaaa macam watak KIM NANA dalam CITY HUNTER tu haha.

dah la JIHYO panggil "GARY.....GARY....."
pastu si GARY pulak cakap,"saya bukan GARY LAAA....SAYA DAE-RI(chauffeur service)

even sekejap je part GARY muncul,tapi serius kelakar and zyra confirm mesti traffic episod nie naik mencacak lah!!
sebab ramai yang nak tgk part MONDAY COUPE nie^^

my minion gemuk tu suka sangat dengan MONDAY COUPLE..
dia nak kitaorang jadi macam nie..haha
tergelak dengar!!

Saturday, 8 February 2014

Kellie's Castle tempat berhantu!


ASSALAMUALAIKUM^^
sabtu yang lepas zyra pergi kenduri kahwin saudara dekat area ipoh..
alang-alang dah sampai dekat sana,kakak zyra pon bawak kitaorang adik-beradik pergi ke KELLIE'S CASTLE.
kitaorang pergi sana dengan pakai baju kurung ok.kelasss kau Jah!!!!

tempat nie salah satu tempat tinggalan sejarah dan tersenarai antara tempat BERHANTU di MALAYSIA!!!!
*zyra baru je baca artikel pasal tempat nie dalam surat khabar,tak sangka pula boleh pergi minggu lepas hehe^^

*camera handphone kurang clear,SORRY
pemilik castle nie bernama WILLIAM KELLIE SMITH
seorang warganegara Scotland.

 *sempat lagi tu kitaorang snap gambar dekat balkoni berhantu ni.
penyiasat paranormal/pengunjung sering ternampak kelibat "william" berlegar-legar dekat balkoni nie pada waktu malam!
yang peliknya laporan mengatakan beliau mati di portugal!
ok ini SERAM!!

rasa rugi sebab tak lalu dekat tangga spiral nie..
anak buah zyra takut nak masuk!!!adoii!!!

mungkin disebabkan tangga di berpusing2 sebab tu diberi nama Tangga Spiral!

tangga menuju ke bilik penyimpanan arak..
dalam surat khabar yang zyra baca tu,de students dri U mana tah,kaki girl tu kena tarik dekat tangga nie la!

dalam bilik simpan arak nie serius GELAP gila!!
ni pon main snap je.selamat la camera ada flash.
memang tak taw pon apa yang ada dalam nie..
serious talk,bila masuk bilik arak bawah tanah nie,terus jadi SERAM SEJUK!!
naik bulu roma...tak tipu ok.

yang nie je still ada dekat castle tu..
bilik ruang tamu utama
ni adalah laluan untuk lif dalam castle.
mengikut sejarah,lif ni antara yang pertama dekat tanah melayu.
tp pembinaan lif nie tergendala disebabkan kematian William..

ramai yang cakap,kalau nak tgk "something",cuba snap gambar bangunan2..
kemungkinan besar ada la terselit.



castle ni akan nampak seram bila waktu petang ke malam.

dah alang-alang ada kat sini,memang kitaorang posing habis la kan...
dengan baju kurung bagai..TAK BOLEH BLAH!!





ni time kat atas bumbung..
kena hati-hati sikit la jalan tu.kang ada yang terjun ke bawah pulak hahaha..

ok la..
setakat nie je nak share dengan readers^^
actually byk lagi tmpt-tmpt 'panas' kat castle nie,tp malas nak taip dah haha!!
*kalau boleh nak sangat nampak "something" tu.
macam seekers jumpa time dorang shooting kat sini dulu