Followers

Wednesday, 1 January 2014

WELCOME 2014!!!!


ASSALAMUALAIKUM^^
happy new year my dear readers^^
alhamdulillah kerana zyra masih dipanjangkan umur..
31 Januari nanti genaplah umur zyra 20 tahun.

terlalu banyak kenangan sepanjang tahun 2013 nie,
cepat betul masa berlalu kan??serius tak sangka betul.
apa azam korang sempena tahun 2014 nie??
hmmm zyra???

*harap dapat naikkan balik pointer untuk semester 4 nie
*makin happy dengan family/sweetheart/friends

yang lain-lain tu so far zyra tak terfikir lagi,,
tah la actually zyra tak terasa pon macam dah masuk tahun baru and kena ada azam baru..
just follow the flow dan berserah kepada ALLAH..
zyra hanya mampu berdoa yang terbaik dan berusaha sehabis baik^^

whatever is,

5 comments:

Fatin Fana said...

Selamat tahun baru :)

ika zulkefli said...

slamat thun baru :)

Ayue Idris said...

Hepi new year dear..moge dpt capai azam tu..n...kite lahir same bln lahhhh :)

aisya said...

happy new year zyra.. :)

31 jan? Birthday adik sy tu, cuma adik sy muda setahun dari zyra. :)

mirza syazwina said...

20 tahun la kita berdua tahun ni kan..hehe..selamat tahun baru :)