Followers

Thursday, 23 January 2014

THIS IS INFINITE!!!!!


ASSALAMUALAIKUM INSPIRITS!!!!!!
korang dah tahu belum yang Infinite akan ada new variety show!!!
OMO!!!OMO!!OMO!!!!!
serius tak sabar nye nak tengok!!


Mnet released a cute preview video for Infinite's new variety program, 'This Is INFINITE'!
The description for the video said, "INFINITE has returned as a whole!  Nothing can be as real as this.  INFINITE's fully exposing reality, 'This Is INFINITE'!  First broadcast on Thursday, February 6, 2014.  Mnet."

sekian lama Infinite takde variety show yang baru kan???
ye la dorangkan sibuk dengan konsert jelajah dorang..
*hope sangat dorang buat konsert lagi kat MALAYSIA :'D

info terbaru yang zyra dapat,dalam variety show ni,Infinite akan ada baby girl yang bernama JUDY
*comel kan??
mesti best gila lah kalau betul info nie..
nak sangat tengok INFINITE jadi appa^^

muka Judy macam muka Lauren,baby girl utk MBLAQ dalam HELLO BABY.
bila lah nak ada HELLO BABY INFINITE pulak??
dah bertahun zyra tunggu nie :'(

whatever is,zyra tak sabar nak tgk THIS IS INFINITE!!!
rindu gila nak tengok variety show dorang.




No comments: