Followers

Sunday, 12 January 2014

TERSAMA RINGTONE PULA!!


ASSALAMUALAIKUM ^^
rasa macam lama pulak tak update entry baru haha...
well semalam agak sibuk sebab keluar hang out + shopping dengan BFF sakai iban  zyra..
*nak kenal dorang tengok gambar kat side tepi tu haha
memang best dapat jumpa dengan dorang...
lama dah tak jumpa sebab masing-masing dah sambung belajar dekat tempat lain,lepas tu pulak dapat shopping sama-sama ..
bagi GIRLS aktiviti tu memang heaven la kan!!!

tapi yang jadi masalah nye,RINGTONE handphone kitaorang semua nye sama...
ringtone lagu apa??
haruslah GROWL by EXO

pantang satu handphone berbunyi semua dok check phone masing-masing..!!!
serius tak boleh blah!!
pastu semua dok tergelak-gelak...
hahahaha...
nampak tak kitaorang nie memang BFF !!


5 comments:

Akeyla Azmi said...

amboi hahahah semangat betul :p
hihihihi mesti gelabah mane satu phone yg betul2 ada org call hiks

mirza syazwina said...

memang bff sehati sejiwa..hehee

Nurulee said...

kira okaylah sama dgn BFF.
pernah sama dgn org yg tak kenal. ingatkan phone kita yg bunyi. rupanya bukan. hm hm.

aisya said...

hahaha! mmg sehati sejiwa lah tu.. ringtone pun sama.. haha

muhammad azuan said...

untung ah dapat jejalan gan member :D