Followers

Friday, 17 January 2014

si comel Greyson Chance


Assalamualaikum readers...
mesti ramai yang minat gila dengan penyanyi comel nie kan???
ok zyra dulu pon minat jugak dengar lagu dia...
sweet-sweet gitu...
lebih-lebih lagi lagu Unfriend You^^

baru-baru nie zyra ada la tengok KOLEKSI video lagu yang ada dalam laptop zyra nie..
nak alih angin jap so tengok la MV omputih ...
asyik KPOP je kan..

bila dok tengok MV UNFRIEND YOU by Greyson Chance,ttbe terperasan something.
girlfriend Greyson yang curang tu..

*gif tak cun.peduli apa aku!hahaha

bukan ke girl tu penyanyi yang si AZWAN aka Sakai minat sangat???
kalau mata zyra nie tak problem lagi rasa nye betul la kan girl tu orang yang sama..

sian Greyson kena curang!
cinta monyet zaman sekolah!hahahaha
:'D

5 comments:

muhammad azuan said...

yup2...itu ahh dia...comey kan...dulu aku slalu tengok video tuhh..ahahaha...actually dia dah lama start dalam bidang seni...since kanak2 lagi...dia dok nyanyi kt theater...buat cover kat youtube,berlakon...cuma baru thn lepas lah dia buat debut rasmi album pertama dia. sekarang dia ada show dia sendiri kat nick...spin-off icarly gan victorious...sam & cat.amacam komen aku berjela bukan ??ahahahaha

sYiRa LoKMaN said...

dtg sini..da follow..singgah bl0g syira ye :)
BLOGWALKING ! ^_^
http://syiralokman.blogspot.com/search?updated-max=2014-01-14T20:37:00-08:00&max-results=3&start=3&by-date=false

sYiRa LoKMaN said...

dtg sini..da follow..singgah bl0g syira ye :)
BLOGWALKING ! ^_^
http://syiralokman.blogspot.com/search?updated-max=2014-01-14T20:37:00-08:00&max-results=3&start=3&by-date=false

Akeyla Azmi said...

awwh yes ARIANA GRANDE <333

mirza syazwina said...

tapi dalam vedio tu last2 perempuan tu kena balik..hahaa..