Followers

Sunday, 5 January 2014

Saya dapat free gift!!


HAI READERS^^
nampak tak bertimbun timbun makanan zyra ?haha..
Tadi kakak zyra nak beli barang dapur,so zyra bagi duit dekat dia untuk belikan makanan..stok makanan Kat bilik sewa dah nak habis...

Tapi zyra rasa banyak sangat la.
Menganjeng ke pe cerita dia kan!





Yang cannot go,biskut yang kakak zyra beli ni siap ada pen&pensil free lagitu!!!
Haha...taw la nak bwk balik makanan ni semua Kat tmpt bljr..aishh

posted from Bloggeroid

8 comments:

Akeyla Azmi said...

amboi banyaknya snek hihihihi
nasibaik kak zheyra kurus huhuhu
<3
mkn byk2 ye kak huhu <3

Elvy Nellysha said...

tahniah ^^

Nurulee said...

untungnya beli dapat semua tu =D

Ayue Idris said...

pehh..itu stok untuk bpe lme tu? huhu

aisya said...

jimat jugak dpt free pen semua tu. hehe

Nadratul Syazwana said...

Haha bestnya! Nad punya stock tinggal Chipsmore dgn kerepek je ni. Hehe. Untungla kalau siap dapat freegift lagi! :D

ika zulkefli said...

amboii banyaknya..hihi sbenarnya suka juga beli brg yg ada free gift..:)

Syazana Zainn said...

hihihi dapat free gift pen tu tak tahan
btw jimat duit x payah beli pen dah :p