Followers

Monday, 27 January 2014

Pergi Anugerah Juara Lagu semalam^^


ASSALAMMUALAIKUM^^
Byk hari zyra tak update blog.rindu Sgt ni weyh!!hehe...
Sibuk Sgt weekend ni..
Mesti korang ada tgk AJL smlm kn?
Zyra pon tgk jugak!!!


*disebabkan kakak zyra salah seorang crew aka makeup artis utk AJL smlm so dia dpt tiket free then dia sedekah la Kat adik2 dia haha!!



Best gila time awi rafael gan altimet performed.gimik dorg terbaik.
Siap ada duit jatuh dri langit

Ni baru nama Nye Kat Malaysia ada salji,salji duit.Kononnye la haha!



Time alyah performed memang feeling habis!!maklumla lagu faveret kan.teringat plak Kat MINION GEMUK..pernah bg lagu tu Kat dia.PERGHHHH JIWANG!! :-D





Hafiz performed tak yah cakap la memang feeling gilaaaaaaa..rasa nak meleleh pulak mata kita nie ha!
Btw congrats Hafiz..menang lagi tu!






Dah habis pe semua baru lah kteorg dpt snap sikit2..
Time kteorg beratur nak masuk stadium,hujan renyai2 pastu dah gelap..
Nk snap pon tkde nafsu da hehe..
Pape pon,enjoy Sgt mlm td sbb dpt jgk tgk my boys!!!!!!!
Siapa??!
Harus lah elecoldxhot!!!!
Pergi AJL semata2 nak tgk dorg ok.serious talk haha

posted from Bloggeroid

3 comments:

Azhafizah Md Nor said...

wah bestla dapat tengok live kan..

Akeyla Azmi said...

piwittt
hihihi cantiknya kasut <333
eehhehehehehe
lama dah tak gi concert eheheheh

muhammad azuan said...

peahhh!!!