Followers

Wednesday, 29 January 2014

nuffnang kedekut ke?


ASSALAMUALAIKUM readers..
kenapa ye hampir seminggu zyra blog walking dekat blog korang,takde ads yg lain melainkan churp-churp je??
korang ada perasan tak??
ke zyra sorang je jd mcm nie??


kebanyakkan blog yang zyra tengok mesti keluar churp-churp je..
macam mana zyra nak isi tabung korang balik kalau asyik tu je yang keluar kan??
alololo.....
boleh di kira dengan jari berapa blog yang ada ads lain mcm DIY dan IKEA...
hurmmm..
sorry ye kat korang kalau tk boleh nak balas "klik2" tu..
nanti bila nuffnang dah ok zyra sure terjah blog korang...



5 comments:

Akeyla Azmi said...

ugh samalah kak zheyra T_T
pening ah~

Fara Athira said...

Samalah kita . Huhu .

Scha Nazri said...

Samalahhh T__T

dilaella Ella said...

samalah kita, asyik churp2 ja :)

Yumida Huda said...

tu la bulan jan ni iklan jarang keluar
cpuv pun xde
myb xde tawaran dari advertiser kot..tu nuffnang xde kasi cpuv