Followers

Saturday, 18 January 2014

MY LOVE FROM ANOTHER STAR


ASSALAMUALAIKUM^^
minggu nie zyra balik rumah so ada chance la nak tengok RUNNING MAN dan paling penting  dapat tengok drama baru yang mengantikan drama THE INHERITORS,
MY LOVE FROM ANOTHER STAR/YOU WHO CAME FROM THE STAR. 

adoiii adoii adoiiii melting betul la tengok KIM SO HYUN berlakon dalam drama tu!!!!
memang sesuai watak alien hensem tu dengan dia!HAHAHA...


zyra baru tengok 2 episod je...
mesti ramai yang dah tengok banyak episod kan??
tengok online la tuh!!haha...

hope minggu depan dapat tengok episod 3-4..
chaiyokkK!!!!!

4 comments:

muhammad azuan said...

aku minat gler gan heroin dia...cun melecun dan lawak gila..ahahaha...seyes aku tak percaya yang minah tuh tua dari mamat tu 7thn kalau tak silap...aku rasa minah tu nampak lagi muda dari suzy..

sha dhira said...

suka jugak drama ni, memang melting habis... shad da tengok sampai episod 6.. skrg ni tgh otw download ep9. huhu

Nurulee said...

ee pun ada jugak tengok kdrama ni.
tu pun tertengok bila adik tukar channel tu.
boleh tahan lah best.
hehehe =D

msredcheesecake said...

akk pon tengok... hheee...dah ep 10...