Followers

Tuesday, 28 January 2014

mimpi sungyeol kena tembak!!


hukhukhukhuk mimpi malam tadi tak best oooo!!!!!
sedih sangat !!!huh!
watak2 cameo dalam mimpi zyra malam tadi memang la awesome!!!
semua nya my lovely bias^^
tapi dorang mati pula :''(

ada ke patut zyra mimpi sungyeol mati kena tembak??!!!!
oh damnnnn!!!
zyra menangis-nangis peluk dia...panggil-panggil nama dia...
waaaaaaaaaaaaaaa :'(

ok relaks zyra!!!
just a stupid dream!!!hahahaha....
hope nothing happen la kat my hubby yg sorang nie^^
you should be fine ok!you must!

and guess what,dalam mimpi tu jugak ada mendiang Paul Walker!!!
dia sebagai my BF ok^^
tp dia pon cedera jugak lepas Sungyeol kena tembak!!
persoalannye sape yang tembak dorang nie???!!!!!
babun la....

p/s:kemungkinan besar disebabkan tgk movie Triple Tap kat tv3 semalam mencetuskan mimipi ni!

3 comments:

Nisa Greennnpanda said...

wahhh...dahsyatnye mmpi awk tue... hehehe

Yana Halim said...

mak aiiii....siap masuk dlm mimpi? hehe....

Azlan Strider said...

wah...dramatik tu..macam adegan filem pun ade gak..hehehe..sib baik mimpi jer...hehe

Regards,
-Strider-