Followers

Sunday, 5 January 2014

MASTERPIECE YANG PERTAMA (GIF)

*MV GROWL BY EXO
TAO,I LOVE YOU
:")

ASSALAMUALAIKUM ^^
macam gempak je kan title entry untuk hari nie...
actually bukan gempak,tapi terserlah kebatakkan zyra yang tak pernah create gif sendiri!!!!
hahahaha menyedihkan la kau nie zyra....
:'D

macam biasa kalau blog walking zyra mesti kena ziarah blog twin zyra akk BFF,azuan then terjumpa la entry dia yang nie,ENTRY AZUAN SAKAI
this macha la yang byk ajar zyra pasal setting computer pe semua,selain MINION GEMUK.

azuan nie macam taw-taw je zyra nie memang sadis sangat tak reti buat gif..
bila dia share link tu,lahaiii senang je....
tak payah susah-susah nak guna photoshop or photoscape..

p/s:terserlah kan kesengalan zyra tak reti buat gif!!buat malu je dengan korang semua haha




3 comments:

Akeyla Azmi said...

eh ok lah gif tu huhuhuh :D

muhammad azuan said...

wakakakaka...bukan apa weyh...aku gelak ni sbb tetibe aku dapat ilham batak...pekata aku pasang lagu kuch kuc hota hei sambil tengok gif ni...wahahahaha...amacam kau takjub tak gan idea bernas aku ni???ahahaha

aisya said...

dulu sy pun tak reti jugak.. hahaha! takpe, lama2 nanti mcm2 boleh buat. hehe