Followers

Monday, 13 January 2014

Line Maxis Buat Hal!!!!


Sejak-sejak nie line broadband aka wifi zyra nie asyik buat hal je...
line handphone ok je zyra tengok tapi tah nape line broadband nie asyik slow je...
kadang lansung takde connection!!!!!
masalah betul la maxis nie..

dia tak taw ke zyra nak download MV baru pon tak boleh??!!
apatah lagi nak blog walking kat blog korang semua...
nak download showtime EXO pon tak boleh jugak kalau dah line tergedek-gedek macam penyu merangkak??!!!

amacam???rare tak??!!hahahahha....

5 comments:

msredcheesecake said...

masalah biasa ni... kita semua ada time memang takleh wat apa ngan internet...slow

shameel Iskandar said...

kalau kat tempat saya line celcom yg teruk... tapi maxis ok.

mirza syazwina said...

rare sngat..hehee..sabar2..tapi memang geram pun kan kalau jadi macam ni!

aisya said...

time kita tgh excited nk on9 tapi internet plak buat hal, mmg buat sakit hati je. huhu

muhammad azuan said...

weyhh...tempat aku pom sangap gak line maxis adik aku nak down mp3 5mb samapai menangis dah sebab slow dan bila nak complete dia failed...ahahahaha...nak connect wifi celcom dia pakai phone xda wifi,...sdihhh