Followers

Thursday, 2 January 2014

I choose this!


SALAM readers
Habis kelas tadi terus zyra pergi Watson dengan misi mencari krim muka yang baru..
Actually zyra tak taw nak beli produk yang mana..lama Gila zyra Kat sana!
First,rasa macam nak try Garnier sakura pe tah.tp kebykkan produk semua bekas dia besar dan mahal!haha

Zyra just nak try dlu yang kecik sebab takut tak sesuai dengan muka.so zyra beli krim yang ni!!
Harga murah and jenama biasa-biasa je.


Rasa nya krim ni kira complete package.boleh kurangkan jerawat,putihkan kulit dan kurangkan minyak.
Masalah kulit muka zyra,berminyak and still ada parut jerawat Kat dahi.
Huh!!!!

Hope krim ni sesuai dengan zyra.so nanti boleh beli 1 set..ada toner pe semua

posted from Bloggeroid

4 comments:

ZWAN SABRI said...

kalau ok, bolehla suggest kat org len plak.. buat masa ni Zyra jadi bahan eksperimen dulu k.. hihi

aisya said...

krim muka sy guna hazeline snow je. tak pernah tukar dari dulu lagi sebab mmg dah sesuai dgn muka..

hari tu adik try garnier sakura tu.. katanya takde effect ape pun. huhu

mirza syazwina said...

tak pernah try jenama ni,kalau ok bagitaw ae ^_^!

Akeyla Azmi said...

Wahhhh hahha betul!!
Garnier mahal gila siot je hahahaha
Wah kak zheyyraa nanti weeks from today review balik huhuhu <3