Followers

Thursday, 2 January 2014

FOLLOWERS GENAP 500!


ASSALAMUALAIKUM^^
alhamdulillah masuk tahun 2014 nie,blog zyra dah ada 500 followers!
thanks sebab ada blogger yang sudi follow and follow back my blog nie^^
thanks jugak sebab ada yang rajin klik Nuffnang..
terharu betul..

tapi sorry dekat korang yang zyra tak follow back...
bukan sombong or tak nak,tapi masalah nye korang tak tinggalkan link...
hurmmm...
susah la kalau macam tu :)

9 comments:

msredcheesecake said...

Ramai dah follower dia.... Hheeee... Have fun blogging

sha dhira said...

tahniah.. tahniah.. hepy blogging! :)

mirza syazwina said...

taniah zyra,lepas ni lebih semangat la untuk berblog kan :D

KIKIRIE™ said...

untungla...kite 100 pun belum sampai lagi. hehe

aisya said...

wah, tahniah.. teruskan usaha anda. hehe

Scha Aryana said...

congratss ;)

ika zulkefli said...

wah tahniah zyra :)

muhammad azuan said...

fuhhh makin maju kau senahhh..ahahaha kembar sapa kah ini.

Ayue Idris said...

wahh..da byk ek follower...
jom join GA nk?

http://mii-and-himm.blogspot.com/2014/01/birthday-giveaway-by-cik-ayue.html