Followers

Monday, 20 January 2014

BEST STUDENT!!


yuhuuuu....
second entry untuk hari nie..
tadi ada terbaca komen reader pasal entry midterm tu..
hehe..
rahsia zyra belajar adalah dengan menghafal sambil pandang dinding sampai nak tembus!
hahaha

insyaallah gempak la result exam korang nanti.
ok petua yang sangat merepek!!!
kalau tak berhasil ,jangan marah ea :D
*sem lepas merasa la dapat anugerah pelajar cemerlang nie.
agak2 sem nie dapat lagi ke tak???
pointer turun sikit la..
so mission sem nie nak make sure pointer NAIK BALIK jadi 3.9 lebih!!!!!
4.00 maybe tak mungkin la,just nak maintain kan yang sem haritu je.
FIGHTING ZYRA!!!

5 comments:

muhammad azuan said...

dont worry macha...kau kan hebattt :D

Nurulee said...

all the best =D

yusuf said...

zaman belajar paling best + mencabar
diri. follow blog saya doknganga.blogspot.com

Rieryn Aireyna said...

good luck dear!

Azee Hana said...

kalau saya petua nya study sambil tengok cerita korea..hahaha..pastu nangis kat dewan exam..hihi