Followers

Thursday, 30 January 2014

BAD DAY!!!!


ya allah...
what a bad day...
hurmmmm.....
hari nie stress betul la...
dah banyak hari laptop zyra nie kena virus,dah berjaya remove mana yang patut..
tapi still ada 3-4 ekor yang degil tak nak hilang dari laptop zyra!!!!
sebab virus tu yang online punya...
dah tak taw da nak buat macam mana lagi :'(

disebabkan virus tu zyra dah tak boleh download lagu/MV..
sebab asyik kuar dekat destop kata zyra kena BLOCK!!!
stress betul la!!!
hari ni pulak,zyra nak transfer lagu/gambar ke laptop-handphone pon problem jugak!!!!
USB tak detect la,pe la!!
bila dah detect,1 folder pe pon tak nak keluar...
2-3 minit dah detect,dah boleh transfer ,tp sikit je..pastu hilang lagi...
dah kenapa kan!!!!
sakai abadi!!!


then,tadi pula kakak zyra bagitahu yang remote control astro ROSAK!!!!!
tak boleh pakai dah sebab kucing kasi jatuh!!!!
stupid cat la!!!!
benci betul kucing-kucing yg ada kat rumah nie...
dorang nie tak boleh ke dalam sehari jangan berkelakuan macam beruk??!!

so skrg nie dah berapa jam tv tu tbukak channel tv1 je!!!
macam mana nak tukar channel ONE HD???!!
taw tak malam nie nak tgk kdrama pe semua!!???
macam mana nak tgk si alien ni???
dah la nnti nak CNY,pastu tkde cte nie pe semua...

aduhhhhh!!!!sakit nye hati!!!!!
dah la weekend nie macam tak boleh je nak tgk ulangan!!!!
nak balik kg pe bagai...!!!!

i don't care la oppa!!
nak jugak!!!hahaha....
*tgk kim soo hyun nie hilang la sikit stress nie ha :')


6 comments:

Ayue Idris said...

hoho..sabo2..xpndai nk bg tips2 virus ni..hehe :P

Akeyla Azmi said...

allah.
kesiannya ihihii
sabor yeee :D
Hehehhehe.
Dugaan xD

msredcheesecake said...

Kehidupan kalau takde ujian bukan kehidupan namannya...hheee...s aba yea.... Carik alternatif lain nak berjimba cuti2 ni...

Razi ten said...

hahah pity that cat xD
Well, you can still watch them online I hope..

muhammad azuan said...

ahahah relakz tambi... :D

Yumida Huda said...

laaa..siannye
sabar k
byk dugaan melanda...tabahkan hati
kucing kat umah yumida pun ske je buat hal..tp tetap comel
Jom berkongsi Ilmu Blogspot Blogger Malaysia