Followers

Thursday, 23 January 2014

THIS IS INFINITE!!!!!


ASSALAMUALAIKUM INSPIRITS!!!!!!
korang dah tahu belum yang Infinite akan ada new variety show!!!
OMO!!!OMO!!OMO!!!!!
serius tak sabar nye nak tengok!!


Mnet released a cute preview video for Infinite's new variety program, 'This Is INFINITE'!
The description for the video said, "INFINITE has returned as a whole!  Nothing can be as real as this.  INFINITE's fully exposing reality, 'This Is INFINITE'!  First broadcast on Thursday, February 6, 2014.  Mnet."

sekian lama Infinite takde variety show yang baru kan???
ye la dorangkan sibuk dengan konsert jelajah dorang..
*hope sangat dorang buat konsert lagi kat MALAYSIA :'D

info terbaru yang zyra dapat,dalam variety show ni,Infinite akan ada baby girl yang bernama JUDY
*comel kan??
mesti best gila lah kalau betul info nie..
nak sangat tengok INFINITE jadi appa^^

muka Judy macam muka Lauren,baby girl utk MBLAQ dalam HELLO BABY.
bila lah nak ada HELLO BABY INFINITE pulak??
dah bertahun zyra tunggu nie :'(

whatever is,zyra tak sabar nak tgk THIS IS INFINITE!!!
rindu gila nak tengok variety show dorang.




Saturday, 18 January 2014

MY LOVE FROM ANOTHER STAR


ASSALAMUALAIKUM^^
minggu nie zyra balik rumah so ada chance la nak tengok RUNNING MAN dan paling penting  dapat tengok drama baru yang mengantikan drama THE INHERITORS,
MY LOVE FROM ANOTHER STAR/YOU WHO CAME FROM THE STAR. 

adoiii adoii adoiiii melting betul la tengok KIM SO HYUN berlakon dalam drama tu!!!!
memang sesuai watak alien hensem tu dengan dia!HAHAHA...


zyra baru tengok 2 episod je...
mesti ramai yang dah tengok banyak episod kan??
tengok online la tuh!!haha...

hope minggu depan dapat tengok episod 3-4..
chaiyokkK!!!!!

Friday, 17 January 2014

si comel Greyson Chance


Assalamualaikum readers...
mesti ramai yang minat gila dengan penyanyi comel nie kan???
ok zyra dulu pon minat jugak dengar lagu dia...
sweet-sweet gitu...
lebih-lebih lagi lagu Unfriend You^^

baru-baru nie zyra ada la tengok KOLEKSI video lagu yang ada dalam laptop zyra nie..
nak alih angin jap so tengok la MV omputih ...
asyik KPOP je kan..

bila dok tengok MV UNFRIEND YOU by Greyson Chance,ttbe terperasan something.
girlfriend Greyson yang curang tu..

*gif tak cun.peduli apa aku!hahaha

bukan ke girl tu penyanyi yang si AZWAN aka Sakai minat sangat???
kalau mata zyra nie tak problem lagi rasa nye betul la kan girl tu orang yang sama..

sian Greyson kena curang!
cinta monyet zaman sekolah!hahahaha
:'D