Followers

Wednesday, 4 December 2013

WORDLESS WEDNESDAY *poyo

 nie antara kucing yang zyra tak suka kat rumah nie..
disebabkan kucing nie ada kutu,badan zyra jadi gatal-gatal!!!!
dah la kucing nie suka terkinja-kinja dlam rumah!!
pastu bajet terbang-terbang konon nye superman la tuh!
malam nie nak balik bilik sewa dekat cheras dah..
esok ada pendaftaran dekat kolej...
malas nye nak balik sana..
lepas nie susah la nak blog walking sebab takde broadband..

*banyak jugak zyra membebel..
bukan wordless la nama nye kan haha...

8 comments:

Liza Licha said...

jumpa lagi ye Zyra :) hihi
take care nnti

Arya Estinengtyas said...

hope boleh spray kutu kat kucing tu.... cian dia :)

muhammad azuan said...

tahan weyhhh kucing kau bajet superman...kucing ak bajet beruk...segala mak bapak pokok yang dia jumpa dia nak panjat...mungkin dia ada darah kacukkan cimpazi atau beruk kowt...wakakakakaka

Akeyla Azmi said...

Ahahahaahaha kucing tu comel okkkk

msredcheesecake said...

Bawak vet la.... Minta syampoo kutu....sian kucin tu...hheee

Nur Azwa Edora said...

comelnyaaa kucing zyra! tolong gomokl gomolkan dia boleh? huuu jangan smpai kita kidnap dia eh! xD

Syazana Zainn said...

comel je kucing tu hihi

husna zahidi said...

hehehe..full of words kot entry nih..

x suka kucing yg ada kutu..