Followers

Sunday, 1 December 2013

will miss you PAUL WALKER


semua mesti dah taw kan berita sedih mengenai pelakon Paul Walker yang terkenal dalam francais Fast And Furious..

zyra agak terlambat tahu pasal kematian Paul nie...
bila tgk nama dia trending petang tadi zyra jadi pelik sangat..
macam tak percaya bila baca tweet daripada negara-negara luar.
*twitter rasmi Paul Walker
zyra tak puas hati and tak percaya,then zyra pon google lah..
berharap sangat tu semua khabar angin je !!!


then baru tahu yang dia mati di sebabkan kemalangan..
tgk la keadaan kereta yang paul naik nie..
totally lost!!!
habis terbakar...serious talk yang zyra memang sedih sangat!
zyra menangis baca tweet2 and artikel pasal kemalangan nie..

semua dah taw kan yang zyra memang minat sangat cite nie dari yang first sampai lah latest!!
fast and furious 7 mesti jadi agak "hambar" sebab watak Brian dah takde...
sebelum nie pon zyra pernah buat entry pasal movie nie.

para pelakon F&F dan artis-artis yang lain pon ada tweet mengenai paul.
dorang semua sedih and still tak percaya pasal kematian paul.

semua orang akan rindukan watak Brian.
serius zyra sedih sangat...tu belum kpop idol yang mati :'(

dia lah first actor luar negara yang zyra suka sangat!!
lakonan dia memang best!!!
we will miss you Paul Walker
we do love you <3



3 comments:

ika zulkefli said...

ha'a tengok juga berita pasal td..hehe

Super Girl said...

dah . takmau nangis *hulur tisu*

Arya Estinengtyas said...

RIP PW uhuk uhuk uhuk uhuk.....