Followers

Monday, 23 December 2013

rahsia LUKISAN zyra!!


ASSALAMUALAIKUM^^
malam nie zyra nak cerita pasal apa yang zyra belajar dalam kelas MGT pagi tadi.
tiba-tiba je Sir suruh kteorang melukis!!
dia sebut objek apa yang nak kena ada dalam lukisan tu nanti..
dah la zyra nie memang tak reti MELUKIS!!!
memang hancur la hasil seni zyra kan...

actually lukisan nie ada kaitan dengan subjek MGT.

BUKIT=kalau dilukis secara besar dan tinggi maknanya orang tu BERCITA-CITA TINGGI

MATAHARI=dilukis dalam berkeadaan rendah bermakna orang tu PEMALU&KURANG                                     BERANI
POKOK=ketinggian lebih daripada rumah,seorang yang MEMETINGKAN KELUARGA

RUMAH=mengambarkan DIRI SESEORANG*rumah zyra buruk!!hahaha!!!

BATU=berada diluar sungai bermakna orang tu bukan jenis KUAT MENANGIS!

SAWAH=kalau lukisan sawah luas so LUAS LA PEMIKIRAN ORANG TU

BUNGA=lebih daripada setangkai so bukan jenis yang setia!!*hahaha zyra la tuh!

BURUNG=lebih dprd 4 ekor,seorang yang PENTINGKAN PERSAHABATAN*zyra ada 2 je!

SUNGAI=LUPA LA!HAHA

ULAR=dilukis dekat dengan rumah bermakna JODOH DAH DEKAT!!*oh my god! <3

ok la setakat tu je zyra nak share gan korang pasal lukisan nie hehe..
by the way kalau nak lukis lukisan nie mesti jujur.
baru la kita tahu pasal diri sebenar kita^^

3 comments:

muhammad azuan said...

ohhh padi ke...aku ingat biskut mayat tadi dowh..wahahaha

nuranne (formerly simplyseoul) said...

ooh i penah buat ni. psychology drawing right. tp mine came up as someone yg byk problem..he??

Anonymous said...

ouh,memang jenis yg tak setia lah nie ? um,okey nice one .