Followers

Sunday, 1 December 2013

pavlova+rainbow cake!!

*pix on the way nak pergi supermarket semalam

ASSALAMUALAIKUM readers^^
still ingat janji zyra nak cite sebab apa zyra busy sangat semalam??
disebabkan hari nie birthday kakak zyra,so kteorang plan nak buat makan-makan sehari awal aka malam tadi la kan hehe..
dah habis beli barang pe semua,kteorang terus balik nak start buat "big project"!!


project pertama kteorang nak buat pavlova..kali nie nak buat yg mini je sebab dapat banyak and ramai boleh makan hehe...

second project !!!



birthday cake buat sendiri je..
yang paling tak boleh blah,birthday girl pon kena buat jugak haha sedih je..

special menu  kteorang semalam!!

nie bukan ketam yang biasa tu..
ketam nie warne hitam..nama dia ketam nipah..
kakak zyra beli yang still hidup kat jeti mana tah kat Ipoh tu..
dia balik KL kteorang kirim la dia belikan huhu...

p/s:Happy Birthday Angah^^

5 comments:

muhammad azuan said...

ohhh yang pasal pavlova to aku rasa mcm ak penah makan lha dulu luar keras dalam lembut an :D ohohohohoho

'TENGKU BATRISYIA ' said...

wahhh ! semua sedapp~~ btw camna nak wat kek rainbow camtuu .. ?teringin la nk bt .. bt laa entry psai kek tuu ... please ~~~~ hehhehhe

ika zulkefli said...

wah nampak sedap semuanya.:)

dilaella Ella said...

wah sedap semua makanan :)

Marou Apple Hijau said...

wah sedapnya pavlova tu