Followers

Monday, 16 December 2013

PAGEVIEWS JATUH TERGOLEK!!!


ASSALAMUALAIKUM^^
ok dah nampak print screen kat atas tu??
pageviews today setakat pukul 10.27 pm nie cuma sebanyak 50!!!!
sedih ok sedih!!!
time cuti sem dulu,dalam sehari zyra boleh dapat pageviews dalam 200 lebih..
paling banyak pernah dapat 300 lebih..
tu pon sebab entry zyra mengenai mendiang Paul Walker :"(

disebabkan dah start sem baru,and zyra jarang blog walking so tak ramai la yg nak terjah blog zyra nie haa...
takpe la ,at least still ada yg sudi BW sini..
thanks ye SAYANG KORANG!!!

p/s:dengar cite area selangor and KL akan mengalami masalah air..ok nie yg tak suka nie. :(

5 comments:

Scha Aryana said...

hehe sama ja kita.. scha nanti dah bukak skolah lagi la

Ayue Idris said...

hehe..relax2..akk dlu pun cmtu gak ('',)

Fara Athira said...

Samala kita . Jarang update . Huhu .

MeMissFisya said...

huhu. fisya puloh2 je. sikit. takde idea sangat nak update. wuuuu

aisya said...

takpe.. settlekan mana yg penting dulu. baru dpt buka blog dgn hati yg senang. hehe