Followers

Sunday, 22 December 2013

NOSE PACK BY DAISO


ASSALAMUALAIKUM^^
HAPPY WEEKEND ^^
nak tanye sape pernah pergi sini???
daiso japan nie banyak menjual barang macam cenderahati.
tp actually kat dalam tu macam-macama ada!!
yang paling best harga nye semua RM5!!!
dah la barang-barang kat sana comel sangat!!


dah berbulan-bulan zyra beli Nose Pack nie tp baru nak pakai!hahah...
benda ni untuk apa??
alaa untuk menanggalkan blackhead kat hidung^^

 haha mohon gelak beramai-ramai!!!!
tengok muka zyra yang sakai gila nie...
dengan eyes bag teruknye,dengan duckface nye!!!
*penyu pink tu kawan zyra punya harap maklum*

best jugak la pakai nie.
sapu kat hidung dalam 15 minit,bila dah kering just kopek je!!
harga pon murah,rm5^^

sape yang tak nak bazirkan duit beli produk yang mahal-mahal,korang borong la kat DAISO JAPAN ye..
sekian.....!
<3

7 comments:

msredcheesecake said...

xpenah gi daiso lagi ...asik dengar citer org je...hhee

dilaella Ella said...

belum pernah lagi beli barang daiso ni, bestnya rm 5 saja.. :)

muhammad azuan said...

omg!!! tekejut ak..ingat anak tambi mana tadi...wakakakak...amacam...kejam tak ayat aku??wahahahha...org miskin cam aku mana mampu weyh pakai mende ni...aku pakai putih telur + kapas je lha :(

sherotpetot said...

pernah try mask daiso yang hitam tu, tapi pedih yang amat nak tanggal. terus stop

nuranne (formerly simplyseoul) said...

mmg suka pegi daiso..mesti ended up beli something.

aisya said...

lamanya tak pergi Daiso.. huhu.. kt tempat sy ni takde Daiso..

kacang buncis said...

salam eh! murah la kan.....sue pakai mask warna hitam tu...sakit gila nak buang balik kat muka heehe