Followers

Sunday, 22 December 2013

NOSE PACK BY DAISO


ASSALAMUALAIKUM^^
HAPPY WEEKEND ^^
nak tanye sape pernah pergi sini???
daiso japan nie banyak menjual barang macam cenderahati.
tp actually kat dalam tu macam-macama ada!!
yang paling best harga nye semua RM5!!!
dah la barang-barang kat sana comel sangat!!


dah berbulan-bulan zyra beli Nose Pack nie tp baru nak pakai!hahah...
benda ni untuk apa??
alaa untuk menanggalkan blackhead kat hidung^^

 haha mohon gelak beramai-ramai!!!!
tengok muka zyra yang sakai gila nie...
dengan eyes bag teruknye,dengan duckface nye!!!
*penyu pink tu kawan zyra punya harap maklum*

best jugak la pakai nie.
sapu kat hidung dalam 15 minit,bila dah kering just kopek je!!
harga pon murah,rm5^^

sape yang tak nak bazirkan duit beli produk yang mahal-mahal,korang borong la kat DAISO JAPAN ye..
sekian.....!
<3

7 comments:

  1. xpenah gi daiso lagi ...asik dengar citer org je...hhee

    ReplyDelete
  2. belum pernah lagi beli barang daiso ni, bestnya rm 5 saja.. :)

    ReplyDelete
  3. omg!!! tekejut ak..ingat anak tambi mana tadi...wakakakak...amacam...kejam tak ayat aku??wahahahha...org miskin cam aku mana mampu weyh pakai mende ni...aku pakai putih telur + kapas je lha :(

    ReplyDelete
  4. pernah try mask daiso yang hitam tu, tapi pedih yang amat nak tanggal. terus stop

    ReplyDelete
  5. mmg suka pegi daiso..mesti ended up beli something.

    ReplyDelete
  6. lamanya tak pergi Daiso.. huhu.. kt tempat sy ni takde Daiso..

    ReplyDelete
  7. salam eh! murah la kan.....sue pakai mask warna hitam tu...sakit gila nak buang balik kat muka heehe

    ReplyDelete