Followers

Saturday, 21 December 2013

MOOD KRISMAS DAH DATANG!!!!


happy saturday ^^
just tinggal berapa hari je lagi nak krismas kan!!
serious talk zyra suka sgt time krismas sebab decoration semua nye colourful and bling-bling!!!

oh ye btw jangan la ada yang salah faham pasal zyra ye..
ada setengah org nak bash-bash sbb krismas nie kan perayaan utk org Kristian.
bagi zyra,as long niat kita BETUL,takde salah nye kan..
1 Malaysia ,remember??

and paling penting background music blog zyra pon dah bertukar!!!!!
white confession by Infinite <3
lagu nie time krismas 2 tahun lepas kot,,
dah lupa la..hehe..
tp comel je dorang dalam MV nie^^

7 comments:

Akeyla Azmi said...

betul, satu malaysia hahahah

Fara Athira said...

Jangan lupa wish birthday kita . Hehe .

aisya said...

Betul2.. kita kan satu malaysia.. merayakan kat sini bukan bermaksud kita pun join sekaki sambut krismas mcm kwn2 yg sambut krismas tu tapi lebih kepada memeriahkan lagi sambutan krismas kwn2 utk mengeratkan lagi hubungan sesama rakan tanpa mengira bangsa ataupun agama.. :)

cEro said...

Memeriahkan suasana takpe...
Jgn sambut macam kita punya sudah, itu yg dilarang...kan?

muhammad azuan said...

ohhh ni lagu krismas ke..ahahah tak prasan aku...lagu xmas fav aku lagu mariah tu je :D

nuranne (formerly simplyseoul) said...

here in kota kinabalu, the biggest celebration is christmas. time ni la orang gila shopping, jem sana sini.

suka suasana perayaan. :)

kacang buncis said...

salam zyra...msti zyra ada kawan2 yang sambut kristmas kan zyra :)