Followers

Tuesday, 3 December 2013

Luahan anak Paul Walker,Meadow Walker

sehari dua nie zyra banyak terbaca status yang di post oleh anak perempuan mendiang Paul Walker,iaitu Meadow Walker..
mesti dia sedih sangat bila ayah dia dah takde untuk selama lama nye...

 time zyra baca status Meadow yang nie memang terasa sebak sangat..
zyra boleh bayangkan macam mana perasaan dia.
menunggu kepulangan seseorang yang tak kan mungkin kembali lagi..
sama seperti zyra dulu,berharap bila masuk dapur,arwah mak akan ada dekat situ tengah memasak untuk zyra dan abah..

be strong Meadow :)
sayang betul Meadow dekat ayah dia kan?
kasih sayang seorang anak takkan terputus walaupon dah bpisah selama lama nya

pelakon Tyrese pon ada post status dan meluahkan perasaan dia..
zyra perasan yang Tyrese nie memang rapat sangat dengan mendiang Paul.
Tyrese selalu update post dan upload gambar pasal dorang berdua.
and zyra ada jugak terbaca mesej-mesej dorang nie.
Tyrese ada printshot.terserlah keakraban dorang!

pelakon Dwayne aka The Rock pon ada tweet pasal Paul...

wealwaysloveyoupaul :')

11 comments:

  1. Sedihnya.Perit sangat apa yg anak dia alami :'(

    ReplyDelete
  2. perghhh. anak comei siut. hihi..
    kiut miut lah. hope dapat perangai cm bapak dia

    ReplyDelete
  3. sedih baca status anak dia tu :'(

    ReplyDelete
  4. eeee sedihnyaaaaaaaaaa :(
    berair mata qila baca haih
    nak buat mcmane kan. Dah ajal.

    ReplyDelete
  5. SEDIH nyaa , tapi kita kena selalu ingat , orang baik baik memang selalu akan pergi dulu . betul x ? :')

    ReplyDelete
  6. Sedih bila baca luahan hati anak, family dan kawan2 dia

    Sbb PW mmg org yg baik sgt :(

    RIP

    ReplyDelete