Followers

Tuesday, 3 December 2013

Luahan anak Paul Walker,Meadow Walker

sehari dua nie zyra banyak terbaca status yang di post oleh anak perempuan mendiang Paul Walker,iaitu Meadow Walker..
mesti dia sedih sangat bila ayah dia dah takde untuk selama lama nye...

 time zyra baca status Meadow yang nie memang terasa sebak sangat..
zyra boleh bayangkan macam mana perasaan dia.
menunggu kepulangan seseorang yang tak kan mungkin kembali lagi..
sama seperti zyra dulu,berharap bila masuk dapur,arwah mak akan ada dekat situ tengah memasak untuk zyra dan abah..

be strong Meadow :)
sayang betul Meadow dekat ayah dia kan?
kasih sayang seorang anak takkan terputus walaupon dah bpisah selama lama nya

pelakon Tyrese pon ada post status dan meluahkan perasaan dia..
zyra perasan yang Tyrese nie memang rapat sangat dengan mendiang Paul.
Tyrese selalu update post dan upload gambar pasal dorang berdua.
and zyra ada jugak terbaca mesej-mesej dorang nie.
Tyrese ada printshot.terserlah keakraban dorang!

pelakon Dwayne aka The Rock pon ada tweet pasal Paul...

wealwaysloveyoupaul :')

11 comments:

muhammad azuan said...

peahhh luahan anak dia.. :(

Super Girl said...

sedih nyee T.T

Eyma Ct said...

Sedihnya.Perit sangat apa yg anak dia alami :'(

Liza Licha said...

perghhh. anak comei siut. hihi..
kiut miut lah. hope dapat perangai cm bapak dia

ilya Lah said...

sedih nye T.T

mirza syazwina said...

sedih baca status anak dia tu :'(

Azhafizah Md Nor said...

pity her..sad~

HAJAR said...

Sedih.. :'(

Akeyla Azmi said...

eeee sedihnyaaaaaaaaaa :(
berair mata qila baca haih
nak buat mcmane kan. Dah ajal.

Nur Azwa Edora said...

SEDIH nyaa , tapi kita kena selalu ingat , orang baik baik memang selalu akan pergi dulu . betul x ? :')

Syazana Zainn said...

Sedih bila baca luahan hati anak, family dan kawan2 dia

Sbb PW mmg org yg baik sgt :(

RIP